'Small steps Crazy Results' - Online VIP jaarprogramma

Door de magie van kleine stappen in regelmatig bewegen, ontdekken hoe je een gezonde leefstijl bereikt

Wil JIJ:

 • je gezonde leefstijl vasthouden
 • een ´stok achter de deur´ om in beweging te blijven
 • je gezonde rituelen vasthouden
 • de magie van kleine stappen naar crazy results beleven
 • waardevolle tools krijgen om je blijvend Fit en Energiek te voelen
 • je Work-Life-Balance creëren en vasthouden
 • leren hoe je op een makkelijke manier ontspanning kunt ervaren
 • verdere vooruitgang boeken in mentale en fysieke fitheid
 • getriggerd worden om je persoonlijke doel te bereiken
 • regelmatig in beweging blijven

Wij zijn gemaakt om te bewegen.

Vertelt je lichaam aan het eind van de dag, dat jij te weinig hebt bewogen?

Ik ken ook het gevoel!

Mijn lichaam reageerde met stijfheid in mijn onderrug en heupen,

ik voelde me vermoeider en bewegen na langdurig achter elkaar zitten kostte mij veel meer moeite.

Ik had minder energie en mijn concentratie en focus gedurende de dag gingen sneller achteruit.

Ik dacht: Dat moet weer anders!!

Als Fysiotherapeut en voormalig topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk een fit en gezond lichaam is.

Daarnaast weet ik uit ervaring dat mindset, gezonde voeding en de juiste ademhaling een belangrijke rol spelen in het verbeteren van je leefstijl.

Ben jij iemand die:

 • graag werkt maar je gezondheid niet altijd op NR. 1 zet
 • op het moment te weinig beweegt
 • continuïteit en discipline nodig heeft om aan een gezond lichaam te werken
 • altijd bezig is met blijvend een paar kilo´s kwijt willen raken… maar je weet niet hoe
 • je algemene conditie en kracht wil verbeteren
 • letterlijk flexibel wil worden
 • van outdoor houdt (geen fitnesscentra)
 • zonder blessures weer in beweging wil komen
 • aan ‘Work Life Balance’ wil werken
 • die “de stok achter de deur” nodig heeft om in beweging te blijven

Wil JIJ:

 • weer meer vertrouwen in je lichaam
 • leren hoe jij blessures kan voorkomen of eraan werken te verminderen
 • een nieuwe (ochtend)routine ontwikkelen en behouden
 • leren hoe jij fitter en energieker de dag kan beginnen als gewoonte
 • je krachtig in je lijf voelen
 • je in de ochtend minder stijf voelen en met meer energie de dag beginnen
 • meer mobiliteit en flexibiliteit ervaren
 • beter naar de signalen van je lichaam leren luisteren

Doe dan mee met het ‘Small Steps Crazy Results’ – online VIP jaarprogramma

Wat anderen zeggen over het online trainingsprogramma van Beate:

Maria Simons – trainer Gezinscommunicatie

Ik ben het programma van Beate gaan volgen omdat ik structureel wilde gaan werken aan mijn gezondheid en fitheid. Ik heb mijn hele leven veel gesport, maar ik merkte de laatste jaren dat het sporten er door werk en andere activiteiten vaak bij in schoot. Ik begon wat blessures te ontwikkelen en merkte dat mijn spieren stijver werden en ik minder plezier in bewegen kreeg.

Het trainen samen met Beate is superfijn! Vooral omdat zij goed let op houding, de juiste belasting van spieren en gewrichten, maar ook omdat zij me uitdaagt om fysiek dingen te doen die ik eigenlijk niet meer durfde, zoals bijvoorbeeld ‘box jumps’ de trap op :). Met elke les word ik soepeler en ontwikkel ik meer stabiliteit en kracht. Ik voel me nu gewoon weer fit. Ik heb zelfs ‘bewegen’ onderdeel gemaakt van mijn vaste ochtendroutine: elke ochtend start ik met een korte workout van een half uurtje om daarna vol energie de dag weer te beginnen!

Tanja Vlug – ondernemer

Door het online programma van Beate Thiele ben ik weer gaan bewegen. Door een doel te zetten (Fit for crazy goals) heb ik echt ergens naar toe gewerkt. Dat is erg motiverend en inspirerend. Beate onderscheidt zich door heel duidelijk de oefeningen uit te leggen, maar toch het tempo erin te houden en je uit te dagen!

Ieder deel van je lichaam krijgt aandacht en je wordt gestimuleerd om juist meer aandacht te geven aan die delen van je lichaam, die minder goed functioneren. De persoonlijke telefonische intake zorgt ervoor dat je heel betrokken bent en blijft bij het programma. Ook door de actieve Facebookgroep stimuleer je elkaar en dat helpt als stok achter de deur.

Doordat Beate een positief mens is, straalt ze dat ook uit en dat heeft me energie gegeven.

Het resultaat is dat ik me fitter, soepeler en energieker voel. Enorm bedankt, Beate. En ik ga graag met je door met een nieuw doel voor ogen!

Marjolijn Cohen – Social Media Strateeg

Al een tijdje ben ik bezig om een vorm te zoeken naar mijn ‘Work-Life-Balance’. Als ondernemer ben ik snel geneigd om veel achter mijn PC te zitten. Daarom ben ik het programma van Beate gaan volgen. Een online mogelijkheid om aan mijn blijvende gezondheid en fitheid te werken, zowel fysieke als mentale fitheid.

Beate heeft naast kennis over bewegen door haar ervaring ook veel kennis over het menselijk lichaam. Hoe kun je bepaalde onderdelen goed maar ook rustig trainen. Heerlijk om de ochtend te starten met de oefeningen van Beate. Ze legt het goed en duidelijk uit en is zeer deskundig, alle onderdelen van het lichaam worden getraind! En bovendien een geweldige vrouw die de deelnemers van het programma persoonlijke aandacht geeft. Ook in haar Facebook groep is er een actieve verbinding met elkaar, het geeft een extra stimulans.

Ik ben door Beate haar training echt gaan inzien dat meer bewegen en ademhalingsoefeningen meer doet dan alleen je lichaam trainen. Heerlijk om zo de dag te beginnen, Beate geeft je energie en inspiratie mee voor de hele dag!

Esther Vree – Social Media Trainer & Coach

Beate, jouw kracht is groot! En zit hem vooral in het mensen in beweging krijgen (letterlijk en figuurlijk), het goed uitleggen van de bewegingen en de positieve uitstraling dat elke vooruitgang, hoe klein ook, de moeite waard is. Dus niet alleen crazy goals, maar ook juist de hele kleine goals zijn de moeite waard.

Jouw aanpak van veel complimenten maakt het makkelijker vol te houden. Ik sport al mijn hele leven, maar dat bewust bewegen op dagelijkse basis is/was wel nieuw voor mij. En is eigenlijk beter voor mij dan twee keer per week me erg uitsloven. Dagelijks bewegen is voor mij eigenlijk beter dan twee keer per week hard. Ik wil wel het hardlopen er in houden (al heb ik een spier rechtsachter, bovenbeen) die zwaar opspeelt, dus nu toch weer even rustig aan.

Ik zal jouw jaarprogramma overigens zeker aanbevelen voor mensen die van niet of nauwelijks bewegen toch weer het gaan bewegen willen oppakken. Door jouw aanpak met veel stretchen loop je nauwelijks spierpijn of blessures op en dat is heel fijn.

Karin Zaal

Ik voelde me oud op 63 jarige leeftijd, stijf, stram en moe. Gelukkig was daar Beate, waar ik onder behandeling kwam wegens schouderklachten en algehele malaise. Natuurlijk even checken op haar website: “wie, hoe en waar is Beate?” en daar trof ik het programma: “Fit en gezond de lente in”. Impulsief meldde ik mij direct aan.

Oef, waar was ik aan begonnen, de eerste oefensessies waren loodzwaar, maar ik hield het vol. Na zes weken merkte ik dat ik sterker en soepeler werd.

In die zes weken heb ik mijn lichaam, spieren en valkuilen leren kennen en het verbaast mij wat nog mogelijk is op 63 jarige leeftijd. Dit alles natuurlijk mede dankzij de fantastische begeleiding van Beate. Met persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer en haar krachtige oefenreeksen voor elk lichaamsdeel is het een feestje om mee te doen.

Iedere woensdagavond in een online meeting kun je bij haar terecht met alle pijntjes en vragen. Herkenbaarheid en het samen delen helpt om vooruit te komen. De interessante onderwerpen die Beate bespreekt geven inzicht. Deskundig, doortastend en persoonsgericht leidt Beate ons naar de eindstreep.

Ik heb geen seconde spijt gehad, want door het bewegingsprogramma krijg ik weer vertrouwen in lijf en leden en kan ik mijn muziekinstrumenten zonder pijn bespelen. Mentaal gesterkt ga ik straks mijn vrijwilligerswerk “muziek en dementie” weer oppakken.

Marianne Buts, muziekagoog, vrijwilligerswerk muziek en dementie

Aanleiding om het programma te volgen was om meer energie te krijgen en gezonder fitter te worden.

Ik heb een onderliggende aandoening waardoor ik in korte periode veel ben aangekomen. Ik leef in een voortdurende vermoeidheidsmodus. Mijn lijf doet overal pijn, heb constant krampen, slaap slecht en voelde me ongelukkig. In opdracht van mijn arts moet ik afvallen om een operatie mogelijk te maken.

In het begin lukte weinig en lag ik als ‘een walvis’ op het matje te spartelen. Binnen twee weken ging het steeds beter. Met name de doorbloeding kwam goed op gang. Ik ga het bijna leuk vinden. Ik deed de oefeningen wanneer dit mij uitkwam en gezonder eten ging prima . Het kost energie maar gaf me ook steeds meer energie.

Ik voel me zo veel beter, energieker, minder pijn. Voel me happy. Ben inmiddels 7,5 kg afgevallen en beweeg elke dag op de zondag na.

Medicatie bloeddruk wordt afgebouwd en ik mag eerder naar het ziekenhuis voor onderzoek. Natuurlijk is mijn aandoening niet weg maar ik geef nu niet meer toe aan die vermoeidheid en probeer dan juist te bewegen.

Ik vind Beate fantastisch qua lesgeven en ze heeft echt interesse in elke persoon , komt met oplossingen, ondersteunt , moedigt aan en met humor.

Beate is mijn ‘stok achter de deur’. De groepsdynamiek heb ik als heel prettig ervaren. Het ochtendritueel van sporten, ontbijten en dan de dag beginnen. Dat er geen druk op mij lag en ik zelf het ritme mocht invullen, werkte voor mij het best.

Ik beveel het van harte aan aan anderen . Ik ging van een schaal tussen 0-10 Van 0,5 naar een 7 . Ik voel me er beter bij, lichamelijk en geestelijk. Ik ga daarom ook nog een jaar door want ik kan het nog niet helemaal zelf en moet nog 12,5 kg afvallen en deze eraf houden!

Quirine Rooijers – verpleegkundige

Ik voel me nog lang niet op een leeftijd dat ik erbij moet gaan zitten, maar het leek wel die richting op te gaan. Daarbij heb ik een Crazy Goal en wil nog eens naar Italië fietsen. Conditioneel en qua kracht boerde ik hard achteruit en ondanks de loopjes en wandelingen, vreesde ik dat ik niet beter ging worden en mijn doel niet ging halen. De crisis gaf ruimte om dit aan te pakken.

De situatie voordat ik met het programma begon was nijpend, ik was te zwaar, te stijf en ik voelde dat het in mijn lijf niet stroomde; ondanks het rondje hardlopen.

Letterlijk en figuurlijk kwam ik erachter dat ik vast zat. Zowel in mijn hoofd als mijn lijf. Door deel te nemen zag ik weer het licht dat veel mogelijk is als je maar beweegt. De afwisseling van theorie en training was voor mij een juiste mix. Ik kreeg door waarom ik stagneerde. De theorie gaf inzicht en praktische tips in hoeveel en waar ik invloed heb op mijn leefstijl.

Er zit een dalende lijn in mijn gewicht en ik weet wat ik ervoor moet doen. Inzicht in wat stress kan doen met mijn lijf. Voeding en beweging zijn voor mij de combinatie om mij beter te voelen, maar bovenal heb ik profijt van wat drinken met mijn lijf doet. Deelname in een groep houdt mij ook in beweging. Ik heb er in ieder geval het vertrouwen in mijn lijf aan over gehouden. Ik wil graag terug naar het oude niveau.

De laagdrempeligheid van Beate en de support helpen mij enorm. Vooral het mild zijn voor je lijf, daar zit het verschil in wat ik ken van vaste programma’s. De persoonlijke aandacht is een heel prettig punt.

Ik zou het programma zeker aanbevelen aan anderen! Er zijn nog veel mensen die geloven dat met het toenemen van jaren, het bewegingsapparaat op retour laten gaan. Dat is helemaal niet nodig. Het is eerder zo, dat bewegingspatronen die je hebt aangeleerd, maken dat je op retour gaat. Als je die patronen doorbreekt, voel je vrijer en energieker dan ooit. Echt een aanrader om je lijf eens door te lichten en jezelf uit te dagen om voor  een Crazy Goal te gaan. Just do it!

Petri Dobbenberg

“FIT IS NOT A DESTINATION IT IS A WAY OF LIFE”

Beate Thiele online jaarprogramma

Ik wil heel graag nog meer mensen helpen weer in beweging te komen.
Mensen die het belangrijk vinden om zich weer gezond en fit te voelen.
Ik maak gebruik van mijn eigen specifieke trainingsmethode. Daarmee kan ik jouw succes garanderen.

Tijdens dit online jaarprogramma leer ik jou hoe JIJ:

 • Expert van jouw persoonlijke gezonde leefstijl wordt
 • jouw ´Crazy Goal´ kan bereiken
 • dat je altijd meer kan dan je denkt
 • in kleine stapjes je grenzen kan verleggen
 • nog meer vertrouwen in je eigen lichaam krijgt
 • leert je lichaam nog beter te begrijpen
 • blessures kan voorkomen of eraan werken te verminderen

HOE:

 • Door 1 jaar lang in een kleine groep online begeleid te worden
 • Elke maandagochtend starten we samen:
 • Online workout en persoonlijke tips via besloten Facebook groep
 • Elke zaterdag ´Full Body´ online live training
 • 1 persoonlijk consult met extra tips van 30 minuten – kies je eigen moment
 • 1 keer per maand een online meeting: op woensdagavond met maand thema’s
  • Waarvan 6x Q&A met tips: stel je vragen en boek vooruitgang of laat je inspireren
  • Waarvan 6x online Masterclass met expert op gebied van Leefstijl
 • Kiezen van ´Your Crazy Goal´
 • Na aanmelding direct toegang tot de besloten Facebook groep.

Deelname aan het ´Small Steps Crazy Results´ online VIP jaarprogramma bedraagt:

€ 497,00 exclusief 21% BTW

of

Betaling in 2 termijnen € 525,00 exclusief 21% BTW (2x € 262,50 exclusief 21% BTW)

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Als speciale Bonus krijg jij van mij:

1) Elke maand een nieuwe outdoor challenge voor vooruitgang met ´Your Crazy Goal´

2) Toegang tot het online membership Fit, Gezond & Energiek voor dagelijks bewegen:

 • Elke woensdagochtend 07.30 uur een online live workout
 • Gebruik maken van maandelijkse Q&A met waardevolle leefstijl tips
 • Mogelijkheid om elke dag een trainingsvideo met thema te volgen
 • Altijd weer nieuwe inspirerende lessen voor indoor en outdoor!
Scroll naar boven