Mijn passie is begeleiden van succesvolle ondernemers naar een Bewonderenswaardig Fysiek Gek Doel!

Als sportfysiotherapeut heb ik gemerkt dat er veel mensen zijn die een fit lichaam willen, waarbij ze ook mentaal goed in hun vel zitten. Ook voor mij is dit in de loop der jaren steeds belangrijker geworden.

“Flexibel blijven in lichaam en geest en meebewegen is voor mij de sleutel om gezond, fit en vitaal te blijven tot op hoge leeftijd! En een fijn leven te leiden waarbij je jezelf trouw blijft. Ik wil jou leren hoe je dat op een makkelijke en leuke manier voor elkaar krijgt.”

Sporten

ADM_3717

Zelf ben ik opgegroeid in het voormalige Oost-Duitsland, waar ik al op jonge leeftijd mijn passie voor sport en beweging kon ontwikkelen. Op mijn 6de begon ik met professioneel zwemmen, waardoor ik zelfbewuster werd en ook makkelijker leerde op school. Later deed ik ook aan atletiek en hielp met veel plezier mee aan het ontwikkelen en promoten van een destijds nieuwe style aan “bewegen in groepen op muziek”, later genaamd “Aerobic”. Mijn roots liggen hier, dat helpt jou zodat je lekkerder in je vel komt te zitten, leuk toch? 

Op 19-jarige leeftijd heb ik het leven aan mijn mooie dochter Melanie mogen schenken. Heel fijn en bijzonder. 

Waarom voeding

Inmiddels werk ik ruim 30 jaar als fysiotherapeut. Ik merkte, dat ik niet meer helemaal happy was, alleen naar richtlijnen en programma’s vanuit de fysiotherapie en zorgverzekeraars te werken. Ik merkte dat de fysieke aanpak bij een bepaalde patiëntengroep niet het gewenste resultaat opleverde en/of terugkomende klachten opleverde. In deze tijd voelde ik mij zelf ook niet meer helemaal happy en in balans. Ik kreeg meerdere blessures, vervolgens sportte ik minder en mijn mentale energie werd daardoor ook minder. Mijn wens was meer te weten te komen over het mentale aspect en de voeding. In de afgelopen jaren volgde ik online en offline programma’s/opleidingen over coaching, gezonde voeding, hypnose en yoga. Ik leerde hoe ik nog beter naar mijn lichaam kon luisteren en wat ik kon doen om mijn fitheid en weerbaarheid te behouden. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en de inzichten over voeding en coaching kan ik mensen nu sneller helpen hun eigen doelstelling te bereiken. Dat maakt mij gelukkiger en voelt als een nieuwe uitdaging.  

Ik ben dus zelf ook flink in beweging gebleven en heb mezelf ontwikkeld. Het is altijd erg belangrijk voor me geweest om de balans in werk en privé weer opnieuw bij te stellen als ik me niet meer gelukkig voelde. 

Passie

Nu haal ik mijn passie uit het  in beweging krijgen van andere mensen, zodat ze zich richting hun eigen passie gaan bewegen en helemaal in hun eigen kracht komen te staan. Ik heb in mijn eigen leven ontdekt hoe belangrijk het is om jezelf steeds trouw te blijven en steeds weer opnieuw de juiste keuzes te maken. Een fit lijf en een flexibele geest hebben me daar enorm bij geholpen. 

Doe mee!

Ben jij daar ook naar op zoek? Veranderen, bewegen, meebewegen, je eigen doel vasthouden.?

Meer weten?

Wilt u meer weten over voeding of een lezing bijwonen?

Scroll naar boven